VERKOOP BEVORDEREND TUINONDERHOUD

Wilt u uw huis verkopen en hoopt u zo snel mogelijk de juiste koper te vinden?
Onderschat niet de indruk die uw tuin maakt op potentiële belangstellenden.

Een verzorgde, goed onderhouden tuin is van grote invloed op de gevoelsbeleving van de aspirantkoper.

Om u hierbij van dienst te zijn, heeft Acer Hoveniers een uitgekiend concept ontwikkeld, waardoor dit onderdeel van het verkoopproces u uit handen wordt genomen – het VerkoopProfijtPlan.

 

Wat houdt dit VerkoopProfijtPlan in?

Zo snel mogelijk nadat u uw woning te koop heeft aangeboden, maakt u een afspraak met Acer Hoveniers. Dit kan rechtstreeks maar ook via uw makelaar.

Acer Hoveniers komt langs om uw tuin te beoordelen en een plan van aanpak te bespreken. In de meeste gevallen zal functioneel onderhoud voldoende zijn. Dat betekent dat Acer Hoveniers erin voorziet dat uw tuin een goed verzorgde indruk maakt. Eventueel noodzakelijke aanpassingen om uw woning een nog aantrekkelijker uitstraling te geven, worden met u besproken en kunnen tegen meerprijs worden uitgevoerd.

Indien tijdig aangegeven wordt de tuin voorafgaande aan een bezichtiging nagelopen en aangeveegd.

 

Uw voordeel van het VerkoopProfijtPlan

Uw zorgen rondom het onderhoud van de tuin van uw te verkopen woning wordt u door Acer Hoveniers uit handen genomen.

Op de fotopresentatie van de makelaar ziet uw woning er van buiten aantrekkelijk uit, waardoor potentiële kopers sneller overtuigd zijn van de meerwaarde van uw woning.

 

Beëindiging van het VerkoopProfijtPlan

Op het moment dat de verkoop van de woning is geregeld, geeft u dit aan bij Acer Hoveniers. Het contract  met de verkopende partij wordt beëindigd en kan desgewenst door de koper worden overgenomen.

  

Kosten van het VerkoopProfijtPlan

De kosten worden overzichtelijk gehouden door het hanteren van een eenheidsprijs per m2. Er is al een contract voor slechts € 50,00 per maand. En de betaling gaat eenvoudig middels automatische incasso.

   

 


Vorige pagina: onderhoud Volgende pagina: uw tuin tijdens vakantie


Content Management System by Go-Net