TUINAANLEG                                                                                      Contact

Bij de tuinaanleg komt vaak heel wat kijken. Zo moet er in veel gevallen eerst een ontwerp worden gemaakt dat dan door ons wordt uitgevoerd. Ook is het mogelijk om alleen een vijver te laten plaatsen, een grasveld te laten vervangen een pergola of schutting te laten zetten of een andere op zichzelf staande werkzaamheid uit te laten voeren.

Bij de tuinaanleg gaan we in de meeste gevallen uit van een tuinontwerp wat door ons op vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Voor verschillende werkzaamheden kunnen we een kleine kubota graafmachine inzetten wat het werk in de meeste gevallen aanzienlijk versneld. Deze graafmachine is zo klein dat hij door de meeste tuinpoorten of zelfs door het huis heen kan.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de uitvoering van de tuinaanleg samen met ons te doen. U kunt dan aangeven wat u wel of niet kunt of wilt doen, wij verzorgen dan de rest van de werkzaamheden.

Tevens is het mogelijk om alle tuinmaterialen (bestrating, F.S.C. (hard)hout, beplanting, zand en grond) te leveren en de hiervoor benodigde gereedschappen te huren.


Vorige pagina: ontwerp Volgende pagina: tuinaanleg kosten


Content Management System by Go-Net