SPABADEN

Met ingang van 2011 is Hovenierbedrijf Acer dealer geworden van evolution-spas   voor de hele regio zuid holland

Hiermee zijn we deel geworden van een landelijk netwerk. 

Evolution-spas is in oktober 2010 bekroond met de eerste prijs van de meest ecologische spa van europa op de toon aangevende zwembad en spabeurs in Lyon. 

Deze prijs is toegekend op basis van innovaties op het gebied van energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Zo wordt er bijvoorbeeld geen chloor gebruikt om onze spabaden schoon te houden, en kunnen we door onze energiezuinige heaters een besparing realiseren van enkele honderden euro´s t.o.v. andere spabaden.

Om het leverings programma compleet te maken en voor elk budget een spabad te kunnen leveren, leveren wij ook baden van vortex, tulp en sunshine.

Ook voor de levering van spa onderdelen, wellness en onderhoudsproducten voor uw spa of voor een sauna kunt u bij aceraqua terecht.

U heeft al een spa voor eur 2975.== compleet met cover.

Een spabad wordt in de volksmond ook wel  bubbelbad whirlpool hottub of jacuzzi genoemd. Waarbij moet worden opgemerkt dat jacuzzi een merknaam is.

Hoveniersbedrijf Acer laat u graag kennis maken met deze vernieuwde spa bubbelbaden. U bent van harte welkom in onze showroom gelegen aan de Ambachtsweg 21 te Pijnacker (industrieterrein De Boezem). U kunt hier geheel vrijblijvend een keer komen proefzitten in éen van onze baden waarbij u onder het genot van een rustig muziekje en of uw favoriete dvd rustig alle voordelen van een Evolution spa kunt ervaren. Graag bellen voor een afspraak:015-3697826/06-24813934 of mailen naar: info@aceraqua.nl 

Voor een kleine sfeer impressie van onze showroom klik hier.

Dus zoekt u een spabad bubbelbad hot tub of whirlpool voor uw tuin dan moet u bij aceraqua zijn.

Voor nadere informatie van de baden wijzen wij uw graag door naar

www.aceraqua.nl

  

 


Vorige pagina: meubelen Volgende pagina: Contact


Content Management System by Go-Net